Mikä blogi?

Animalia aloitti vuonna 2011  eläinsuojelu- ja eläinoikeusaiheisen ”Nasuvasti sanottu” -blogin. Blogissa vierailee kirjoittajia aina Animalian edustajista poliitikkoihin sekä kirjoittajiin, jotka haluavat Animalian blogin kautta herättää keskustelua eläinsuojelu- ja eläinoikeusaiheista.

Kirjoitusten yhteinen nimittäjä on eläin. Siksi aiheiden kirjo tulee olemaan laaja aina turkistarhauksesta kasvissyöntiin, eläinetiikkaan tai vaikkapa eläinkokeettomaan kosmetiikkaan.  Pyrimme antamaan sijaa niin hyvän mielen ”hömpälle”, kuten eläinystävällisten tuotteiden arvioille, kuin painavammalle eläineettiselle pohdinnalle. Blogissa tullaan siis varmasti ruotimaan monta eläinystävää kiinnostavaa kysymystä.

Eläisuojelurintamalla yhteiskunnassamme on juuri nyt ilmassa muutosta. Blogikirjoitusten kautta eläinasioiden tarkasteluun saadaan uusi, henkilökohtainen ja nopean reagoinnin mahdollistava kulma, joka tuo toivottavasti uutta ajateltavaa monille.

Lukijoita muistutamme vielä lopuksi: Kaikkien Nasuvasti sanottu -blogiin kirjoittavien henkilöiden tekstit ovat heidän henkilökohtaisia mielipiteitään, eivätkä edusta Animalian virallista kantaa.

Lämpimästi tervetuloa Nasuvasti sanottu -blogin lukijaksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s